si.jpg en.jpg

Laminiranje in previjanje

  • slide

Laminiranje

Pred samim pričetkom izrezovanja/izsekovanja izdelkov je materiale potrebno ustrezno pripraviti. Večkrat se zgodi, da prvotni zaščitni sloji ne ustrezajo načinu uporabe izdelka ali pa niso primerni za izsekavanje. V takih primerih je materiale potrebno "previti in laminirati". Laminiranje materialov pomeni, da skupaj združimo dva ali več različnih materialov. Običajno združujemo material, ki je v osnovi brez lepila (npr. pena) z lepilnim slojem. To nam omogoča, da izberemo najbolj primeren nosilec in hkrati najbolj primerno lepilo za želeno uporabo.

Pošljite povpraševanje

Laminiranje je lahko popolno tj. laminira se celotna površina obeh materialov, ali delna, kjer se material nanaša samo na en del.

Laminating_web.jpgZone laminating_web.jpg

PrevijanjePrevijanje_web.jpg

Previjanje materialov je zelo pomemben korak pri izdelavi končnega izdelka, saj z njim dosežemo lažjo izdelavo izdelka predvsem pa lažjo uporabo izdelka. S postopkom previjanja celotni roli ali posameznim razrezanim kolutom odstranimo zaščitni sloj in ga zamenjamo z bolj primernim. Uporabljamo različne folije in silikonizirane papirje.

 

Silikoniziran papir in folija

Silikoniziran papir in folijo lahko kupite tudi pri nas. Nudimo različne stopnje gramature, silikoniziranosti in širine. Papirji in folije iz naše zaloge so na voljo tudi v manjših količinah.

 

Pošljite povpraševanje

Partnerji

3M Preffered Converter Logo

3M

TESA

 

Certifikati

ISO 9001:2015

Cert znak SIQ Q-963.jpg IQNet.jpg

Kontakt

Pladent d.o.o.
Lokarje 19
1217 Vodice
Slovenija
dostava & logistika: +386 41 637 070
prodaja: +386 1 834 56 91
računovodstvo: +386 1 834 56 92
fax: +386 1 834 56 95
 
delovni čas: 7.00 - 15.00
 
Facebook logo Pladentlinkedin_logo_pladent