si.jpg en.jpg

   

Materiali

Lepilni trakovi, pene, plastika, silikoniziran papir itd.

Slika_5.jpgV našem podjetju obdelujemo vse vrste penastih materialov z nanosom lepila ali brez, enostranske in dvostranske lepilne trakove, nekatere tekstilne trakove, plastične folije različnih debelin in sestav, trde gume, papir itd. Z našim svetovanjem in izkušnjami skupaj izberemo najbolj primeren material za vašo aplikacijo.

Tehnologije

Razrez, izsek, laserski razrez, laminiranje, formatiranje in še več

izdelek1.jpgZelo pomembno področje našega delovanja predstavljata razrez in izsek različnih materialov – penastih, samolepilnih, dvostranskih lepilnih trakov, gum, plastičnih folij, itd. Glede na vrsto materiala, njegovih lastnosti ter zahtev po končnem izdelku, se razrez in izsek materialov opravlja z različnimi stroji in različnimi tehnikami.

Vakuumiranje

5 vakuumirnih strojev za vse potrebe

Slika_8.jpgV podjetju imamo več različnih vakuumirnih strojev, ki omogočajo izdelavo vakuumiranih izdelkov iz različnih materialov, debelin in dimenzij. Material za vakuumiranje je v obliki folije, navite na rolo ali v obliki plošč. Vakumiranim izdelkom lahko nanesemo lepilne trakove za zapiranje ali lepljenje na druge površine (blistri).

Pladent d.o.o.

PLADENT d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju predelovanja plastičnih mas, ki smo jim kasneje dodali še obdelavo enostranskih in dvostranskih lepilnih materialov.

Našim strankam že od leta 1992 ponujamo inovativne rešitve in kakovostne izdelke. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, iznajdljivost, hitrost in fleksibilnost.

Kvaliteto in strokovnost proizvodnje vsako leto potrdimo z ISO standardom ISO 9001:2008. Z nenehnimi izboljšavami proizvodnih procesov dosegamo boljšo kakovost, boljši nadzor nad kvaliteto izdelka ter kratke dobavne roke.Strateško locirani v osrednji Sloveniji, poleg avtoceste in glavnega letališča, zagotavljamo pravočasno dostavo.

Novosti

Sejem Automotive Interiors Expo 2017 - Stuttgart, 20-22 Junij 2017

Obiščite nas na razstavnem prostoru A5450, hala 5.

Beseda direktorja ob 25 letnici

Imel sem srečo, željo, voljo, nekaj idej - in je šlo. In še vedno gre. Srečo sem imel, da sem…

25 let podjetja

Pladent praznuje! Februarja 2017 bo poteklo natančno 25 let od ustonovitve podjetja Pladent d.o.o.

Partnerji

3M.png

TESA.png

Certifikati

ISO 9001:2008

SiQ ISO.jpg  IqNet.jpg

Kontakt

Pladent d.o.o.
Lokarje 19
1217 Vodice
Slovenija
 
e-mail: info@pladent.si
tel: +386 1 834 56 90
fax: +386 1 834 56 95
 
delovni čas: 7.00 - 15.00